MOLTA ACTIVITAT PELS CARRERS DE GUIMERÀ

 

Aquests dies de mercat, Guimerà es transforma i passa de la tranquil·litat que el caracteritza al bullici del mercat, de comprar i vendre, mirar, tafanejar, passejar, … per aquest entorn immillorable i recorrent les parades.

Tot això acompanyat de moltes activitats que faran que el visitant s’ho passi d’allò més bé i pugui gaudir també d’espectacles de carrer, de visites guiades pel poble, de visites a cellers particulars, del trenet que puja fins la torre de guaita i després us recomana la baixada perdent-vos pels carrerons de Guimerà… i moltes coses més. No us les perdeu!!!

Aquest lloc web utilitza cookies pel seu correcte funcionament. Al fer clic al botó ACCEPTAR, acceptes que utilitzem aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquest propòsit.   
Privacidad