TOT GUIMERÀ VOLCAT AL MERCAT D’AQUEST CAP DE SETMANA

Els propers dies 12 i 13 d’agost, la vila de Guimerà torna a celebrar el Mercat Medieval amb la 28a. edició. Aquesta setmana el poble està marcat per una frenètica activitat de molts vilatans que estan acabant d’ultimar els preparatius d’aquesta nova edició del mercat: decorar el poble, marcar els pàrquings, preparar el teatre, … en definitiva, coordinar totes les activitats que aquest cap de setmana faran retornar Guimerà a l’època medieval. Els visitants podran gaudir de més de 120 parades de productes artesans, parades d’oficis i diferents espectacles que els endinsin en el passat medieval, amb el teatre nocturn a la llera del riu que aquest any ens farà conèixer el món dels trobadors, com a culminació d’un bonic dia de mercat.

Remarcar també que es podrà accedir a visitar alguns cellers particulars d’algunes cases de Guimerà, fet únic durant aquests dies, gràcies a la bona predisposició dels guimeranencs a acollir a tothom que ens visiti aquests dies.

I com cada any, qui vulgui conèixer millor l’entorn del poble podrà reservar la seva visita guiada, amb persones del poble que els faran conèixer la historia i carrerons més emblemàtics del municipi.

I per als més petits de la casa, jocs de fusta gegants, carrusel, contes, … i moltes coses més.

Esperem que gaudiu un cop més del nostre Mercat Medieval!!

Aquest lloc web utilitza cookies pel seu correcte funcionament. Al fer clic al botó ACCEPTAR, acceptes que utilitzem aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquest propòsit.   
Privacidad