XXVII Mercat Medieval per a tots els públics

El 1994, 700 anys després que el 18 de juliol del 1294 el rei Jaume II va atorgar a l’antiga vila de Guimerà el dret a celebrar el mercat setmanal , el poble de Guimerà va recuperar el mercat com a festa tradicional.

Després d’una pausa obligada per la pandèmia, aquest 2022 es torna a reprendre la festa medieval amb moltes parades de productes artesanals, mostra d’oficis antics i activitats i espectacles per a tots els públics.

Qui es vulgui perdre enmig del mercat, seguint totes les parades i comprant productes artesans, ho podrà fer en tot el recorregut del mercat i també durant la nit del dissabte, amb mercat nocturn.

Qui vulgui conèixer la història del poble i els carrerons i façanes podrà reservar les visites guiades que us endinsaran en el Guimerà medieval, el Museu, els cellers de cases de la vila… I també podreu visitar el Museu de la Maternitat.

Qui passegi pel mercat amb infants podrà pujar al trenet que els portarà al castell, pintat siluetes de fusta, jugar amb jocs de fusta gegants o al carroussel, escoltar contes medievals o passejar amb roquets…

Qui vulgui gaudir dels espectacles podrà seguir els esquetxos teatralitzats que s’aniran representant de manera itinerant, així com música i circ per tot el recorregut. I acabar amb l’espectacle nocturn a la llera del riu “Històries de Guimerà”.

Us esperem a aquesta nova edició del mercat plena de sorpreses!

 

Aquest lloc web utilitza cookies pel seu correcte funcionament. Al fer clic al botó ACCEPTAR, acceptes que utilitzem aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquest propòsit.   
Privacidad