La vila de Guimerà es prepara per aquest cap de setmana

Els propers dies 13 i 14 d’agost, la vila de Guimerà podrà tornar a celebrar el Mercat Medieval amb la 27a. edició. Aquesta setmana  tots els vilatans estan acabant d’ultimar els preparatius per poder oferir als visitants un desplegament de parades de productes artesans, parades d’oficis i diferents espectacles que els endinsin en el passat medieval.

Com a algunes de les novetats, cal esmentar que durant el dissabte també es podrà gaudir de mercat nocturn, ja que el recorregut del mercat estarà obert fins la 1 h de la nit, donant un encant especial a l’entorn medieval amb llums i música.

I també remarcar les visites de cellers d’algunes cases de Guimerà, on enguany de la mà d’Anna Adrià, es podrà escoltar la realitat de la vila medieval a través de les veus de les dones de l’època.

I com cada any, qui vulgui conèixer millor l’entorn del poble podrà reservar la seva visita guiada, amb persones del poble que els faran conèixer la historia i carrerons més emblemàtics del municipi.

I per als més petits de la casa, jocs de fusta gegants, carrusel, contes, … i moltes coses més.

Esperem que gaudiu un cop més del nostre Mercat Medieval!!

Aquest lloc web utilitza cookies pel seu correcte funcionament. Al fer clic al botó ACCEPTAR, acceptes que utilitzem aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquest propòsit.   
Privacidad