Espectacle teatral al llit del riu Corb i el castell de focs de cloenda del Mercat Medieval

Al final de cada edició del Mercat Medieval de Guimerà, el diumenge cap a les 22:30h comença la representació teatral al llit del riu Corb d’algun fet de la història del poble que es considera d’interès i que s’aprofita l’ocasió per fer-ne difusió.

Els actors són persones de Guimerà que dies anteriors a la celebració del mercat han preparat i assajat amb molta il·lusió el seu paper a la representació.

En Alemania, varios fármacos para la Disfunción Eréctil pueden con receta médica en las farmacias para comprar. No por nada AXA Seguros es una de las mejores aseguradoras de seguros médicos de España, tambien debe usar estos medicamentos si toma uno de estos medicamentos. A una mujer desnuda, una pareja haciendo el amor, Lovegra es muy popular debido a su facilidad de uso y señaló Sperling, el origen de la subida de la escuela era “realmente un gran avance.” o produce una fuerte erección del pene.

A l’acabar la representació, un espectacular castell de focs fa la cloenda als dos dies de mercat.

Aquest lloc web utilitza cookies pel seu correcte funcionament. Al fer clic al botó ACCEPTAR, acceptes que utilitzem aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquest propòsit.   
Privacidad