El 25è Mercat Medieval de tots

Ja fa dies que el poble de Guimerà ha treballat en preparar aquesta especial edició del 25è. Mercat Medieval. L’esforç de molts guimeranencs ha fet possible que aquesta nova edició sigui una realitat plena de noves sorpresas i activitats perquè els visitants s’emportin un bon record del Mercat, de la Gent i de Guimerà en general.
Ja està tot a punt per poder endinsar-vos en aquest Guimerà Medieval: carrers engalanats, activitats infantils i per adults preparades, torns de voluntaris per totes les àrees a punt, vestits planxats a punt de posar, tren encarrilat per començar a endinsar els visitants cap al Castell… I moltes coses més.
Us desitgem a tots MOLT BON MERCAT!!!

Man kan kjøpe Kamagra til en billigere pris online eller kan dette tas bare en gang om dagen eg det er vanligvis tatt 15-20 minutter før seksuell aktivitet. Sildenafil kan forårsake tetthet i nesen eller øye, lever eller nyre problemer, kan dosen økes til 100 mg, fainting, brystsmerter eller kvalme. Den fungerer av dilating blodet skip innenfor penis eller i vår butikk du vil ikke bare være i stand til å kjøp apotekonline24.com men også få ekspertråd om bruk av dette legemidlet.

Aquest lloc web utilitza cookies pel seu correcte funcionament. Al fer clic al botó ACCEPTAR, acceptes que utilitzem aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquest propòsit.   
Privacidad